Uygulama Anasınıfı

29.08.2023 162

700. YIL MESLEKİ VE  TEKNİK ANADOLU  LİSESİ

UYGULAMA  ANAOKULU

Uygulama sınıfımız, 700.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı itibari ile faaliyete geçmektedir.

Uygulama sınıfı: 37-72  ay arası çocukların eğitimi amacıyla okul öncesi eğitimle ilgili program uygulayan mesleki ve teknik öğretim kurumları bünyesinde açılan sınıfı ifade eder.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencilerinin uygulama yapmaları için  kurulmuş bir anaokuludur.

Anaokulumuzda 36- 72  ay  arası öğrenci grubuna yönelik hafta içi 08:45- 13:45 saatleri arasında yarım gün okul öncesi eğitim hizmeti sunmaktayız.

Uygulama sınıfında 1 okul öncesi öğretmeni, 2 stajer öğrenci görev yapmaktadır. 1 okul müdür yardımcısı da uygulama sınıfının işleyişinden sorumludur.

Uygulama anaokulumuz;  1 derslik, 1 oyun salonu, 1 yemek odası ile minik öğrencilerimizin WC ve lavabolarından  oluşmaktadır.